Uke 13, treningsuke 1: 8k

Da var det “offisielle” treningsprogrammet til Oslo Maraton 2010 i gang. Egentlig så er det planlagt med hviledag på mandager men denne uken passet det seg bedre med trening mandag og onsdag så da blir det slik. Herlig er det jo også å se at nesten all snøen er smeltet bord (i alle fall her i nærheten)!.

Kort stat fra dagens økt:
8k (kjørte det med oppvarming…), + 10 min nedkjøring. tot: 57 min.

Følte vel egentlig ikke helt for å trene, var utrolig trøtt etter helgen… menmen.. kom i gang og lot beina rulle, det gikk forholdvis greit selv om jeg måtte ta meg sammen flere ganger i løpet av timen.. jaja.. satser på økende form framover.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>