3:47:16

Ja da var Oslo Maraton over for denne gang. Klarte å kappe tiden fra i fjor med over 20 minutter og kom meg da inn under 4 timer, som forøvrig var en 2. målsetning. 1 mål var å komme inn under 3:30 men det kunne jeg bare glemme. Startet friskt og følte at kroppen svarte ganske godt. Holdt fint 3:30 tempo helt til runding 1 gang (halvmara). Var inne på runding etter 1:43:33, godt driv.. men så kom det litt. kjente at farten måtte ned litt etter litt og følte det var en liten kollaps på vei. De siste 4 km var helt for jævlig men klorte meg fast i løypa og kom meg fint i mål =) Godt fornøyd med resulatet så nå tror jeg at jeg legger ned maratonkarrieren for all framtid. Dersom jeg er gal nok til å melde meg på noe i 2011 så blir det max halvmaraton. Der kan man sette seg mål om 1:30 men tror det kan bli vel tøfft… Kanskje jeg heller skal satse på ned mot 40 min på 10K?

Litt statistikk fra løpet: Søk på Starnr: 261. Her vises ganske godt hvordan løpshastigheten sank (min/km øker)…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>