Prosjekt spillstol?

Har siklet litt på å gå til anskaffelse av Gran turismo 5 (GT5) som skal lanseres om en liten stund. Men hva er vel bilspill uten ratt og pedaler??. Det er rimelig uaktuelt å kjøpe en riktig rallystol, kanskje hvis jeg hadde vært ungkar og spellemann.. men her må det tenkes kreativt.. Etter litt surfing kom jeg over denne siden: The Ottoman Racing Cockpit. Det her kan være en løsning tenkte jeg da!.. Men.. den var litt stor.. Fant så frem en liten notatblokk og begynte å skisse litt alternative løsninger:

Planen er klar
Plantegning

I bunn og grunn blir dette en sittepuff som går an å trekke ut slik at hvem som helst kan få plass til å sitte oppi den (med mindre man er 2meter +, da kan det bli trangt). Pedaler festes i frontskuffen og setet festes i bakskuffen. Rattet festes i en plate som legges oppe på sidene. Puffen blir 75 cm lang, 54 cm bred og 40 cm høy. Total lengde når den er dratt ut blir ca 145cm. Både skyvedelen og stolen må gå å justere i lengderetningen for å passe ulike “førere”. Puffen må selvsagt trekkes med møblestoff og på visse delere ha litt skumplast (setet, seterygg, topp-plate), slik at den blir god å sitte på og i.

Forøvrig så må også ratt og pedaler kjøpes. Her tenker jeg Logitech G27. Litt bekymret over tilgjengeligheten på rattet, virker som at noen har sopet rent på alle butikker i hele Norge :/

Luftet denne ideen for Jon og han var med uten å engang tenke over saken.. Nå er det bare å planlegge innkjøp av utstyr! =)

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>