Kun plass til 200 til på Oslo (hel)maraton

2 måneder før startskuddet på Oslo Maraton, 27 september, finnes det ca 200 ledige plasser for deltakelse på helmaraton. Det vil si at det i skrivende stund er ca 1300 påmeldte til distansen!! Man kan vel gå ut i fra at de resterende 200 plassene også kommer til å være fylt opp før løpsdagen.

Antall deltakere regner jeg med vil få en god økning i forhold til i fjor. Mener å ha lest at det i 2008 var 6300 som stilte til start og at OM ytret ønske om å passere 8000 i 2009 (6447 pdd). Jo…, der ser man, antall deltakere har allerede passert fjoråret!

Edit 31 juli: Glemte å trekke fra småtrollene som skal være med på minimaraton så alt som er oppgitt over burde være 70 stk mindre (eller 70 flere ledige plasser på maratondistansen).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>