Tilbake i løypa!

Etter en ukes tid med litt hangling, og et bryllup så kjenner jeg meg igjen på tur oppover. Har hatt det litt tungt denne uken med løpingen, burde helt klart vært i litt bedre form. Man får skylle på at man har vært småsyk helt enkelt. håper i alle fall at jeg får gå de neste 3 ukene uten noen problemer… Satser på at jeg sitter her søndag om 3 uker god og fornøyd med 42 fullførte km.

Var ute på riktig langtur i dag, 30km. skulle egentlig løpe 32 etter planen men det er jo noen voldsomme oppoverbakker opp mot ullevållseter så droppet siste kilometeren på tur opp.. på lengre turer enn 25km burde jeg vel egentlig ha valgt en litt annen løype.. menemen.. motbakkeløp er gode greier det!.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>