4:09:42

Ble den offisielle tiden for mitt løp i oslo maraton 2009. Er godt fornøyd med det meste foruten at jeg kanskje kunne klart å karre meg litt kjappere i mål. menmen.. det ble fryktelig tungt på slutten!! :/ Første runde (21k) gikk veldig greit, så fram til 30 gikk det også ganske greit (men sugde en god del krefter pga mye motvind ut mot sørenga). Rundt 33 kjentes det i beina og ved matstasjonen på skøyen (35k) var jeg nødt til å gå en liten distanse mens jeg fikk i meg litt ekstra næring. Ble så litt vekselsvis småjogg og gange i et par km fram til det var 4 igjen, da tenkte jeg at her var det bare å smelle til… vel… så godt det gikk i alle fall 😉

Som sagt, veldig slitsomt men ikke værre at man var oppegående neste dag (sånn høvelig). Mulig dette var pga god service fra en perfekt samboer som lagde mat og fikset med massasje! I alle fall en god følelse hele opplegget. Satser på å legge ut bilder i løpet av helgen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>