10K + Løpsstyrke i pissregn

Ja… en ting som er med regnet når det er sommer er jo at det ikke er skitkaldt ute så sånn sett er det ganske avkjølende og godt å være ute å jogge i litt duskregn. Men i dag så bøttet det ned men ut skulle jeg.. jaja, jeg vet jeg ville angret dersom jeg ikke hadde kommet meg ut. Ble tot 10Km med litt innlagt løpsstyrke (hopp og sprett) midt i. Kjennes sånn umiddelbart helt ok ut. var faktisk også en del andre som hadde kommet seg ut i regnet.

Forresten så er det NM i grilling i birkelunden i dag, stakkars stakkars grillere. virkelig drittvær = lite besøkende :/

Da er det bare å streche, spise litt å så se fram imot dagens 3 x fotballVM kamper =).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>